Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Categorieën
Kies een kleur
Levertijd
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Emaille mokken bedrukken


Emaille mokken bedrukken

Bedrukte Emaille mokken

Een bedrukte emaille mok is weer helemaal terug van weggeweest. De emaille mok werd vroeger al door de Egyptenaren 3000  jaar voor Christus gebruikt en roept nostalgie op. Dit heeft een goede reden, een bedrukte emaille mok is stevig, hitte bestendig en kan tegen een stootje. Een emaille mok blijft dan ook mooi en gaat lang mee. Een bedrukte emaille mok is gemaakt van hoogwaardig metaal met daarover een prachtige glazuurlaag. Dat glazuurlaagje word emaille genoemd. 

Emaille mokken met logo

U kunt uw emaille mok op verschillende manieren bedrukken. Zo kan u er voor kiezen om uw mok met uw logo te bedrukken, maar ook een tekst of een mooie foto is mogelijk. Waar u ook voor kiest, bij een emaille mok is het gegarandeerd dat uw ontwerp uitstekend blijft zitten. Bij een emaille mok wordt uw ontwerp er namelijk ingebrand en komt er een prachtige laag glazuur over de mok, hierdoor blijft een emaille mok mooi. Een bijkomend voordeel van die laag glazuur is dat het ontwerp er niet af kan worden gekrasd, minder mooi wordt gedurende gebruik of vervaagd door uv-straling!

Emaille mokken bestellen

Een emaille mok  is een geweldig relatiegeschenk vanwege de zijn multifunctioneelheid. Een emaille mok is een hippe  en moderne mok voor op het kantoor. Maar een bedrukte emaille mok is ook een zeer handig geschenk voor een kampeertrip of andere outdoor activiteiten. De emaille mok is namelijk brandbestendig, en kan dus ook op het kampvuur, een oven of barbecue worden gezet. Wat uw relatie ook met het geschenk besluit te doen, het komt dus altijd van pas. Zo komt uw merk onder de aandacht op diverse plekken. De mok kan tevens  worden weggeven op een beurs, tijdens een vergadering of als kleinigheidje bij een bestelling of andere transactie. Bestel uw bedrukte emaille mokken nu !