Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Emaille mokken met bedrukking


Emaille mokken bedrukken

Bedrukte Emaille mokken

Bedrukte emaille mokken zijn grotendeels met de hand gemaakt, wat elke emaille mok uniek maakt. Deze mokken van metaal met een emaille afwerking, kun u bij ons tot 4 kleuren laten bedrukken met uw bedrijfslogo of persoonlijke tekst. Hierdoor heeft u een klassieke mok met een unieke uitstraling en een persoonlijke afwerking, wat een positieve indruk achterlaat bij uw klanten of (zakelijke) relaties. U kunt bij ons de bedrukte emaille mokken al vanaf 25 stuks online bestellen. Deze emaille mokken blijven het mooist, wanneer u ze met de hand afwast. Bij mokkenwereld.nl vindt u een ruim assortiment aan bedrukt en onbedrukte mokken, zodat er voor een iedere wel een geschikte mok te vinden is.

Emaille mokken met logo

Emaille mokken met logo kunt u al in kleine aantallen bij ons afnemen. Bedrukt en onbedrukt is dit een uniek relatiegeschenk. Een emaille mok met logo valt op doordat het continu gebruikt wordt en hierdoor blijft uw bedrijf onder de aandacht bij uw klanten. Wanneer u bij ons bedrukt mokken besteld, maken wij een gratis digitaal voorbeeld van de emaille mok met uw logo erop. U kunt dan zelf vooraf zien, welke uitstraling de emaille mok heeft met uw logo. Heeft u vragen over de bedrukkingsmogelijkheden of bent u er niet zeker van dat uw logo geschikt is, neem dan contact met ons op. wij helpen u graag verder

Emaille mokken bestellen

Bestel eenvoudig en snel uw bedrukte emaille mok bij mokkenwereld.nl. Wanneer u de juiste mok heeft gevonden, bent u slecht een aantal muisklikken verwijderd van een uniek relatiegeschenk. Kies uw kleur, de gewenste bedrukking, het aantal en upload uw logo en de emaille mokken zijn besteld. Wanneer u heeft gekozen voor een mok met bedrukking, krijgt u van ons eerst een digitaal voorbeeld. U kunt dan zien of de bedrukte emaille mok naar wens is en wordt pas besteld als u akkoord gaat me het digitaal voorbeeld. Bij mokkenwereld betaald u geen instelkosten en verzendkosten, wij leveren uw bestelling op 1 locatie in Nederland voor u. Neem snel een kijkje op onze website en laat u inspireren door het ruime assortiment bedrukt en onbedrukte mokken.

 

Bel mij terug!
Advies nodig?