Krijtmokken

Krijtmokken zijn mokken met een krijtbord coating, waar dus net als bij het traditionele schoolbord een persoonlijke boodschap op geschreven kan worden. Wanneer collega’s koffie voor elkaar moeten halen, kan het nog wel eens ingewikkeld worden. De oplossing hiervoor zijn beschrijfbare mokken. Met een krijtje kan iedere medewerker zijn of haar naam op de mok schrijven en erbij zetten of er suiker en/of melk in de koffie moet. Bedrukte krijtmokken met uw logo zorgen ook voor een professionele uitstraling wanneer u potentiële klanten wat te drinken aanbiedt tijdens een gesprek. Bij Mokkenwereld heeft u de keuze uit een breed assortiment aan mokken, waaronder de krijtmokken. Alle modellen zijn keramisch en van hoge kwaliteit.

Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Krijtmokken bedrukken

De krijtmokken kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. Een krijtmok bedrukt met uw logo of een motiverend stukje tekst drinkt net wat lekkerder weg dan een saaie neutrale mok. Bij Mokkenwereld heeft u daarom de mogelijkheid om de mokken geheel naar uw wensen te personaliseren. De krijtmokken kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf 25 stuks. Bent u benieuwd naar hoe uw logo of bedrijfsnaam eruit zal komen te zien op de krijtmokken? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Krijtmokken online bestellen

De krijtmokken kunnen makkelijk online besteld worden. Mokken zijn ideaal als relatiegeschenk of als giveaway. Het is een product waar de ontvanger daadwerkelijk wat aan heeft, omdat het dagelijks gebruikt kan worden. Door mokken met uw gepersonaliseerde opdruk cadeau te doen aan uw werknemers, kunt u laten zien dat u hun inzet en harde werk op prijs stelt. U kunt er daarnaast ook voor kiezen om de mokken als promotiemateriaal te gebruiken door deze aan te bieden aan bezoekers tijdens een evenement of beurs. Het logo op de mok zal hen zeker aan uw onderneming laten terugdenken, wanneer zij deze gebruiken voor het drinken van thee of koffie.

Meer lezen >