Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte mokken

Mokken bedrukken

Het laten bedrukken van mokken zorgt voor een leuke uitstraling. Bij Mokkenwereld heeft u de keuze uit een breed assortiment aan mokken. Alle modellen zijn keramisch en van hoge kwaliteit. Hierdoor zijn ze zeer stevig en bestand tegen de krachten van een vaatwasser. De opdruk wordt door middel van zeefdruktechniek op de mokken gedrukt. Vervolgens worden de mokken in de oven gedaan, waardoor de opdruk in de mok zelf gebrand wordt. Hierdoor creëer je kras vaste bedrukkingen en is het dus ook mogelijk om de mok met de bedrukking gewoon in de vaatwasser te wassen. Verder heeft ieder model een andere maat.

Mokken met logo

Een mok bedrukt met uw logo of een motiverend stukje tekst drinkt net iets lekkerder weg dan een neutrale mok op zichzelf. Bij Mokkenwereld heeft u de mogelijkheid om de mokken geheel naar uw wensen te personaliseren. De mokken kunnen rondom bedrukt worden. Daarnaast kunnen onze mokken tot in wel vijf verschillende kleuren bedrukt worden. In deze categorie heeft u de keuze uit zeven verschillende soorten mokken. Zo kunt u kiezen voor een mok die perfect onder elke koffieautomaat op het werk past of voor de XL mok waarin u een grote hoeveelheid warm drank in kwijt kunt.

Mokken zijn ideaal als relatiegeschenk of als giveaway. Het is een product waar de ontvanger daadwerkelijk wat aan heeft, omdat het dagelijks gebruikt kan worden. Door mokken met uw gepersonaliseerde opdruk cadeau te doen aan uw werknemers, kunt u laten zien dat u hun inzet en harde werk op prijs stelt. Mokken bedrukt met uw logo zorgen ook voor een professionele uitstraling wanneer u potentiële klanten wat te drinken aanbiedt tijdens een gesprek. U kunt er daarnaast ook voor kiezen om de mokken als promotiemateriaal te gebruiken door deze aan te bieden aan bezoekers tijdens een evenement of beurs. Het logo op de mok zal hen zeker aan uw onderneming laten terugdenken, wanneer zij deze gebruiken voor het drinken van thee of koffie.