Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Mokken met full colour bedrukking


Full colour bedrukte mokken

Sublimatiemok bedrukken


De sublimatiemok is de ideale mok om te laten bedrukken! Met zijn even witte buitenkant is het gemakkelijk om uw logo, bedrijfsnaam, slogan of personal message op de Sublimatie mok te drukken. Bij mokkenwereld.nl gaan we voor een ‘’best sublimation’’ hiermee bedoelen we dat we naar de hoogste kwaliteit streven. De mokken zijn van hoge kwaliteit. De sublimatie mok is te bedrukken met een full colour bedrukking, perfect voor foto's. U kunt de sublimatiemok al bestellen vanaf een minimaal aantal van 36 stuks. Heeft u een broodjeszaak en wilt u dat uw klanten drinken uit mokken bedrukt met uw logo? Dan is de sublimatiemok echt iets voor u! het kan natuurlijk ook zo zijn dat u met uw vrienden op een vast tijdstip elke week koffie drinkt bij iemand thuis, Dan is het natuurlijk erg leuk als u een personal message op de mok laat drukken en deze aan uw vrienden geeft!

Snel online sublimatiemokken bestellen


Bij mokkenwereld.nl heeft u gegarandeerd de hoogste kwaliteit mokken. Om hiermee uw bedrijf te promoten! Het bestellen van de mokken gaat zeer gemakkelijk via de bestelknop op de website, Als u deze knop heeft aangeklikt vult u simpelweg een aantal. Als u de sublimatiemokken bedrukt wilt hebben vult u ook een aantal kleuren in en een bestand met daarin het logo dat u bedrukt wilt hebben op de mokken. Als u dit heeft ingevuld vult u simpelweg uw persoonlijke gegevens in en zal de aangevraagde offerte zo spoedig mogelijk in uw mail verschijnen! De sublimatiemokken zijn beschikbaar in de volgende kleuren: licht rood, donker rood, licht blauw, donker blauw, licht groen, donker groen, geel, oranje, roze en zwart. 

Al jarenlange ervaring

Mokkenwereld.nl heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van relatiegeschenken. Mocht u vragen hebben over een product, offerte of order twijfel dan geen moment en neem gerust contact op met een van onze medewerkers. De medewerkers zullen altijd hun uiterste best doen om een voor u toepasselijke oplossing te vinden en om voor u de gevraagde informatie van een product met u te delen.


Bel mij terug!
Advies nodig?