Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Mokken

Mokken laten bedrukken

De mokken kunnen worden voorzien van een leuke bedrukking. U kunt uw mokken laten bedrukken met uw bedrijfsgegevens zoals uw logo, foto, een leuke tekst of bedrijfsnaam. Zo kunt u uw eigen mok ontwerpen en naar uw eigen zin maken. U kunt de mokken gebruiken als een promotiemiddel voor uw bedrijf. Met de mokken met bedrukking kunt u uw naamsbekendheid vergroten. De bedrukte mokken zijn een leuk geschenk voor jong en oud. De mokken met bedrukking kunt u bijvoorbeeld ook gebruiken als koffiemokken voor in uw eigen bedrijf. De mokken met bedrukking zijn ook altijd handig en leuk voor bij u zelf of werknemers thuis. Ook kunt op de mokken een leuk persoonlijk bericht laten drukken. Onze mokken zijn van een goede kwaliteit en gaan lang mee. Uw klanten zullen blij zijn met een bedrukte mok als geschenk. Kortom, de mokken met bedrukking kunt u gebruiken als een leuk persoonlijker promotiemiddel voor uw bedrijf. U kunt de mokken bij mokkenwereld bestellen voor een scherpe prijs.

Zeer snelle bestelling

U kunt de mokken met bedrukking snel bestellen bij mokkenwereld. Door naar mokkenwereld.nl te gaan en in te vullen welk aantal u wilt, welke bedrukking en welke kleuren voor de bedrukking kunt u uw prijs berekenen. U kunt hierna vrijblijvend een offerte voor de mokken met bedrukking opvragen en deze zal naar het door u ingevulde e-mail adres verstuurd worden. Het maakt niet uit of u een kleine of een grote bestelling doet, de verzending van de bedrukte mokken is altijd snel! Als u bestelde producten extra snel in huis nodig heeft, kunt u gebruik maken van een spoedlevering. U kunt hiervoor contact opnemen met een van onze werknemers. We hebben een team dat jarenlang ervaring heeft en altijd klaar staat om u helpen. U kunt ons eenvoudig bereiken via een chat, de mail en de telefoon.

Al jarenlange ervaring

 Mokkenwereld is dé specialist op het gebied van mooie mokken met een leuke bedrukking. Als u op zoek bent naar mokken die bedrukt kunnen worden met uw logo, bedrijfsnaam of een tekst en goedkoop en snel besteld kunnen worden, dan bent u bij mokkenwereld aan het juiste adres! 

 

Bel mij terug!
Advies nodig?